NAVIGATION
Commercial
Residential
Contact Us

 

Frietag Residence

The Scenario
Some homes have a natural charm all their own. When Andreas Frietag bought this rustic house in 2002, he loved its character but needed more room, and he wanted to preserve the heritage of the property.

The Solution
Bavco built a new office complete with walk-out verandah on the side of the house, leaving the traditional front mostly intact. Inside, a new kitchen joined the old house with the new, where archways between rooms featured hand-crafted mouldings to imitate the existing design. Meanwhile, a huge three-car garage went up, complete with a spacious upstairs loft.

The Result
Frietag is awestruck by Bavco's commitment to quality. "The standard of work is worthy of a museum," Frietag said.

See more client profiles

 

 
GALLERY